Wednesday, September 8, 2010

Noua tinuta Lady GaGa: carne cruda

Lady Gaga a starnit furie in randul militantilor pentru respectarea drepturilor animalelor (PETA). Artista a pozat pentru coperta revistei Vogue Hommes Japonia imbracata in bucati mari de carne cruda.

Fotografia, realizata de Terry Richardson pentru numarul din septembrie al publicatiei, a determinat voluntarii asociatiei PETA sa se revolte in fata imaginii grotesti constituita din parti de animale moarte:

`Nu conteaza cat de frumos este prezentata, carnea provenita de la animale torturate ramane carne de la animale torturate. Carnea, in aceasta forma, simbolizeaza violenta crunta si suferinta, astfel ca, daca asta au urmarit sa arate, au reusit`.

`Treaba lui Lady Gaga este sa scoata lucrurile din normal, iar acest gest se incadreaza clar in aceasta categorie. Carnea este ceva ce ar trebui sa evitam sa o punem atat pe corpul nostru, cat si in interiorul lui`, a declarat presedinta PETA, Ingrid Newkik.

Coperta carnivora este a doua aparitie a cantaretei in revista Vogue Hommes Japonia. Prima oara, aceasta a pozat in barbat, reprezentandu-l pe Jo Calderone.

No comments:

Post a Comment