Thursday, September 9, 2010

Justin Bieber, repus de epuizare

Justin Bieber este pe cale sa cedeze fizic si psihic din pricina presiunii pe care o exercita celebritatea asupra lui si din cauza programului istovitor.

Surse din anturajul artistului spun ca artistul a slabit peste 4 kilograme in ultima luna si chiar a clacat fizic dupa un concert din pricina epuizarii.

Potrivit publicatiei National Enquirer, pustiul a fost nevoit sa-si anuleze o reprezentatie importanta la New York State Fair in august, dupa ce a lesinat chiar inainte de recital.

`Justin nu a putut sa mearga mai departe. A cazut la pat si pana la urma a lesinat. Cred ca era sleit fizic si mental. S-a prabusit`, declara o sursa apropiata.

Mai mult, apropiatii lui Justin sunt de parere ca o pauza de refacere este absolut necesara, altfel adolescentul nu va mai face fata in curand programului:

`Justin face pe curajosul in fata camerelor, insa este foarte slabit, medicii insista sa se odihneasca mai mult. El refuza aceasta idee, deoarece nu vrea sa-si dezamageasca mama, managerul si fanii`.

Justin Bieber nu tine cont insa de sanatatea sa subreda si se arata in continuare dornic sa fie in lumina reflectoarelor.

Ultimul sau mesaj pe Twitter exprima entuziasmul pustiului fata de participarea la MTV Video Music Awards, care vor avea loc in aceasta duminica:

`Plec la repetitiile pentru VMA!! Se apropie evenimentul, mai sunt doar 4 zile`.

No comments:

Post a Comment