Tuesday, September 28, 2010

Katy Perry va juca in The Simpsons

Katy Perry va aparea in calitate de invitat special in serialul de succes `The Simpsons`.

Dupa ce a fost criticata pentru aparitia din show-ul pentru copii `Sesame Street`, in care artista a afisat un decolteu prea generos pentru gusturile parintilor, Katy isi incearca din nou norocul intr-un episod special al productiei The Simpsons.

Personajele animate Homer, Bart si Lisa vor aparea ca papusi intr-o secventa a serialului, care va fi difuzat pe data de 5 decembrie in Statele Unite.

Katy Perry va juca rolul iubitei barmanului Moe.

Cantareata in varsta de 25 de ani a filmat deja scenele la jumatatea acestei luni si va aparea in episodul cu pricina alaturi de prezentatoarea TV Martha Stewart.

Producatorul executiv al serialului `The Simpsons`, Al Jean, a declarat pentru revista Entertainment Weekly:

`In intampinarea cruntei tradari din partea lui Elmo (personaj din Sesame Street), membrii The Simpsons doresc sa anunte ca sunt alaturi trup si suflet de Katy Perry`.

Katy a ratat aparitia in celebra emisiune TV pentru copii, `Sesame Street`, pentru ca in loc sa-si acopere bustul, ea a lasat la vedere cam tot.

Secventele pentru acest episod ar fi trebuit sa apara in noaptea de Anul Nou, insa vor fi scoase de tot, pe motiv ca sunt prea indraznete.

Filmuletul cu Katy Perry, care canta in duet cu Elmo o piesa adaptata dupa Hot N Cold, a fost postat pe net, insa parintii care l-au vazut au ramas consternati.

Cu toate acestea, Katy a primit un mesaj de incurajare de la Elmo, care nu este de acord cu decizia luata de producatorii show-ului:

`Elmo o iubeste pe domisoara Katy si ne-am distrat de minune impreuna. Asa ca o sa ne mai jucam amandoi`, a declarat papusa.

No comments:

Post a Comment