Monday, September 27, 2010

Justin Bieber ar accepta drept iubita o fana

Justin Bieber a declarat ca nu refuza ideea de a se indragosti de o fana, daca aceasta detine calitatile necesare.

Cantaretul a postat astazi un mesaj pe Twitter in care isi convinge inca o data admiratoarele ca au o sansa la inima lui, chiar daca nu sunt celebre:

`Sunt intrebat tot timpul daca as iesi la o intalnire cu o fana iar raspunsul meu este ca as incerca sa cunosc mai bine pe oricine de care ma indragostesc`.

Totusi, posibilitatea de a-si darui inima unei fane este destul de mica, deoarece ar trebui sa ajunga sa-l cunoasca in persoana, este de parere Justin:

`Insa pentru a ma indragosti de cineva, trebuie sa ajung sa o cunosc personal`, a adaugat starul canadian.

Lasand dragostea la o parte, Bieber a marturisit ca este foarte frustrat de faptul ca oamenii ii deformeaza declaratiile si dau alte intelesuri informatiilor pe care el le transmite:

`Gasesc cateodata pe internet cuvintele mele scoase din context si redate cu alt inteles. Este frustrant`, recunoaste artistul.

`Incepi sa devii retinut. Cateodata nu stii in cine sa mai ai incredere. Spui un lucru cuiva si pana la urma se interpreteaza total diferit`, a adaugat Justin.

Tocmai de aceea, adolescentul prefera sa se faca 'auzit' cu ajutorul Twitter-ului:

`Din acest motiv imi place Twitter-ul. Pot sa spun lucrurilor pe nume si nimeni nu-mi mai poate distorsiona mesajele`, a conchis cantaretul.

In alta ordine de idei, Justin Bieber a anuntat si data la care va lansa videoclipul celui mai recent single promovat, U Smile.

Clipul va putea fi vizionat incepand cu data de 30 septembrie, adica peste doar trei zile.

No comments:

Post a Comment