Friday, November 26, 2010

Justin Bieber, protest impotriva huliganilor

Justin Bieber a luat atitudine impotriva celor care ii batjocoresc pe altii, sperand ca astfel huliganismul sa dispara din scoli si de pe strada.

Adolescentul, care a recunoscut recent ca si el a fost victima insultelor cuiva, a inregistrat un clip de 21 secunde numit "It Gets Better”, in care isi roaga fanii sa-i denunte pe cei care ii agreseaza sau sa isi ajute colegii care devin victime ale acestui comportament.

`Buna prieteni, sunt Justin Bieber. Voiam doar sa va spun ca nu este nimic cool in a fi un huligan. Daca cineva te batjocoreste, asigura-te ca vei spune cuiva despre asta si cu siguranta lucrurile vor deveni mai bune`, spune Bieber, imbracat intr-un tricou negru si purtand o sapca de baseball.

Bieber a vorbit despre experientele personale in care a fost agresat in acest fel in cadrul vizitei sale la The Ellen DeGeneres Show:

`Pe pagina mea de YouTube, sunt atat de multi care ma urasc. Spun tot felul de lucruri jignitoare. Nu sunt nebun, am 16 ani si nu am par pe piept. Nu sunt suparat din cauza asta deocamdata. O sa vina si momentul asta. Oamenii mai spun 'Inghite heliu inainte sa cante'. Pur si simplu trebuie sa stii sa razi si de tine din cand in cand`.

Justin Bieber s-a alaturat unei liste lungi de celebritati care s-au implicat in campania 'It Gets Better', printre care se numara: Linkin Park, Chester Bennington, Katy Perry, Ke$ha, Nicki Minaj, Adam Lambert, Aubrey O'Day, Barack Obama si Hillary Clinton.


No comments:

Post a Comment