Monday, November 29, 2010

Justin Bieber isi pierde vocea din cauza pubertatii

Justin Bieber se confrunta cu probleme importante din punct de vedere vocal, acum ca a ajuns la pubertate.

Cantaretul canadian si-a angajat echipa de profesionisti care a lucrat cu Usher pe vremea cand vocea acestuia s-a transformat, pentru a-si rezolva problema.

`Justin se dezvolta fizic mai incet decat alti baieti, asa ca vocea sa se modifica abia acum`, a declarat o sursa pentru News of the World.

`Lucreaza acum cu cei mai buni din domeniu, un specialist numit Jan Smith, pentru a se asigura ca are parte de repausul vocal necesar si posibil in cazul unei vedete pop in voga`, a continuat sursa.

Justin Bieber a prezis chiar el ca vocea i se va transforma la pubertate, insa nu s-a aratat prea ingrijorat de acest lucru:

`Vocea tuturor se schimba, pubertatea este un lucru biologic. Se mai modifica. Ca orice adolescent, ma confrunt cu aceasta problema si prin umare mi-am angajat cel mai bun instructor vocal din lume cu care lucrez la corzile mele vocale`.

`Nu e ca si cum, atunci cand ajungi la pubertate, te lasi de cantat. Cateva din notele muzicale pe care le-am atins in piesa Baby imi sunt inaccesibile acum. Trebuie sa cobor cu o nota melodiile cand le cant live`.

No comments:

Post a Comment