Wednesday, October 20, 2010

Mama lui Justin Bieber se simte exclusa din viata fiului

Mama lui Justin Bieber, Pattie Mallette, se simte exclusa din viata tot mai plina a fiului ei si intentioneaza sa-si angajeze un avocat pentru a dobandi mai multa autoritate.

Parintii cantaretului canadian au divortat pe cand acesta era foarte mic, iar Justin sustine ca mama lui este cea mai importanta persoana pentru el.

Cu toate acestea, Pattie nu stia nimic despre colectia de oja pe care Justin urmeaza sa o lanseze si a aflat despre cartea lui autobiografica abia cand a fost gata de a fi scoasa pe piata.

O sursa apropiata familiei a declarat pentru RadarOnline:

`Nimeni din echipa lui Justin nu i-a spus despre toate aceste lucruri si parerea ei nu a fost solicitata. A aflat de afacerea cu oja din presa. […] Este ridicol iar Pattie este devastata din aceasta cauza`.

Sursa a adaugat ca femeia nu si-a dorit neaparat sa angajeze un avocat, insa se simte exclusa din viata profesionala a baiatului si vrea sa intervina cat poate de repede:

`Se afla intr-o postura delicata. Are senzatia ca i se refuza implicarea in carierea fiului ei de catre persoanele care il manageriaza. Nu stie cum sa procedeze, iar contactarea unui avocat este un pas important pe care il face`.

De cealalta parte, managerul lui Bieber neaga aceste informatii si spune ca sunt doar zvonuri false:

`Nu exista niciun strop de adevar in aceste informatii. Mama lui Justin a lucrat si a colaborat cu Justin in scrierea autobiografiei`.

No comments:

Post a Comment