Monday, October 25, 2010

Justin Bieber lanseaza in curand un album acustic

Justin Bieber se pregateste sa lanseze un album acustic. Materialul este programat spre lansare pe data de 23 noiembrie.

Informatia a fost comunicata de artist prin intermediului contului sau de Twitter:

`Pe data de 23 noiembrie, albumul acustic unplugged va fi lansat! Ne intoarcem la ce am inceput. Imprastiati vestea`, a scris Bieber pe siteul de socializare.

Inainte sa dezvaluie data lansarii discului, Justin a sugerat ca intentioneaza sa puna la dispozitie spre ascultare unul din cantecele de pe material:

`Poate ca ar trebui sa aratam tuturor piesa noua pe care am masterizat-o in Hawaii pentru sarbatori....pareri??`, a transmis Justin tot pe Twitter.

In afara de pregatirile pentru lansarea LP-ului unplugged, Justin Bieber lucreaza totodata la urmatorul album de studio.

In cadrul unui interviu acordat pe covorul rosu la Premiile MTV Video Music Awards anul acesta, Justin a precizat cateva detalii despre material:

`O sa iasa, probabil, in a doua jumatate a anului viitor. Drake o sa apara cu siguranta pe album. Nu sunt sigur de alte nume. O sa ma interesez daca il pot aduce si pe Lil Wayne`, a spus atunci adolescentul.

Intre timp, Justin Bieber inca se straduieste sa-si promoveze cele doua albume deja scoase pe piata, My World si My World 2.0.

No comments:

Post a Comment