Friday, March 25, 2011

Justin Bieber in razboi cu americanii

Justin Bieber incearca sa repare o gafa de luna trecuta, cand i-a jignit pe americani numindu-i "ingrozitori” din cauza sistemului de sanatate national.

Dupa ce a fost criticat in numar mare de locuitorii Statelor Unite pentru un comentariu jignitor pe care l-a facut, starul canadadian a aparut ieri in public (inainte de a sustine un concert) purtand un costum cu modelul steagului american.

Bieber a vrut, cel mai probabil, sa-si recastige simpatia cetatenilor din SUA, dupa ce a pierdut mult teren blamandu-le legile sanatatii in cadrul unui interviu:

`Voi sunteti groaznici. Canada este cea mai buna tara de pe glob. Acolo te duci linistit la medic fara sa fii ingrijorat de costuri. Aici, in schimb, ramai falit dupa ce-ti platesti factura`, a spus Justin.

Ca sa-si argumenteze punctul de vedere, pustiul a dat chiar si exemplul unui body-guard de-al sau, care a fost "jefuit” de medici la nasterea sotiei sale:

`Copilul body-guard-ului meu s-a nascut inainte de termen si a fost nevoit sa dea bani grei sa-l tina in spital pentru ingrijiri. In Canada, toti bebelusii nascuti prematur raman obligatoriu in spital cat este nevoie, nu te obliga sa-i iei acasa`, a continuat adolescentul.

No comments:

Post a Comment