Sunday, December 26, 2010

2010 a fost anul lui Katy Perry

Mai ţineţi minte cu cât patos ne (în)cânta Katy Perry, în 2008, despre cât de plăcut este să săruţi o fată? Poate tocmai din cauza versurilor “păcătoase” sau doar pentru că melodia avea să devină un hit, artista şi-a făcut debutul fulminant în muzică. Iar de atunci, numele ei a ajuns pe buzele tuturor, iar muzica ei în urechile tuturor.

Însă, abia 2010 a fost anul în care succesele artistei au propulsat-o în prima ligă a muzicii mondiale. A scos un album nou, a scos hit după hit, s-a măritat în India.

Ce mai a fost anul ei!

Anul a început cu vestea că s-a logodit cu Russel Brand. Tabloidele au explodat: Păi da se poate? Ce s-a întâmplat cu fata care pupa fete?

A urmat apoi, lansarea singleului California Gurls, un featuring cu Snoop Dog, care a devenit instantaneu fruntaş în toate topurile de specialitate, inclusiv în celebrul Billboard. Iar seria de succese nu s-a oprit aici. Au urmat Teenage Dream şi Fireworks.

În paralel cu muzica, Katy ne-a stârnit simţurile cu o serie de pictoriale sexy, ba chiar semi nud. Mai ţineţi minte cum îşi ascundea airbagurile în pictorialul realizat pentru revista Esquire? Sau cel pentru prestigioasa revistă de muzică Rolling Stone?

Am putut-o vedea recent într-un pictorial la fel hot în revista Maxim, care de altfel a desemnat-o cea mai “fierbinte” puicuţă.

Iar finalul de an i-a adus inclusiv o nominalizare Grammy, la categoria albumul anului. Nici că se putea mai bine!

Dacă va câştiga acest premiu sau nu, rămâne de văzut, cert este că doamna Brand şi-a făcut un brand din muzica ei anul acesta.

Bravo ei!!

No comments:

Post a Comment